Beskyttelse af persondata

Genbrug og Affald gemmer kun de persondata, som er nødvendige for at oprette dig som kunde og administrere kundeforholdet.

Sletning af data

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få det slettet.

Vi kan dog gemme visse data af hensyn til krav om dokumentation og statistik.

Vi tilstræber, at data slettes senest 5 år fra udgangen af det år, hvor du holder op med at være kunde hos os.